Ingatlan eladás gyorsan és kényelmesen? Mindez lehetséges az OPEN SHELL Ingatlan, Debrecen Cegléd utca 11. szám alatti irodájában.
Az OPEN SHELL Ingatlan hatékony rendszere megkönnyíti eladásra kínált ingatlana értékesítését.
Tudta például, hogy az esetek nagy többségében az ingatlanokat nem az az értékesítő adja végül el, akivel a megbízási szerződés az adott ingatlanra megköttetett?
Az OPEN SHELL Ingatlan hálózatában való megjelenés mellett az értékesítőink ajánlásai alapján is rengeteg érdeklődőt elér ingatlana, ráadásul értékesítőink számtalan hirdetési felületen is megjelenítik a lakásokat és házakat. Így biztos lehet benne, hogy ingatlana a legtöbb, eladó ingatlant kereső ügyfél látókörébe kerül.
Segítünk az eladás gyors lebonyolításában!
Megállapítjuk ingatlana piaci értékét, az elmúlt időszak eladási adatai alapján. Így tisztában lesz a reális árral, amit ingatlanáért kaphat, ezáltal gyorsabban vevőre talál.
Miért töltené idejét hirdetések írásával?
Értékesítőink házhoz mennek, ahol felveszik az ingatlan paramétereit és profi fényképeket készítenek, amik segítik a megfelelő vevő mielőbbi megtalálását. Emellett rendszerünk számos olyan hirdetési lehetőséget nyújt, ami egyéni hirdetők számára nem elérhető, viszont nagyban lerövidítik a megfelelő vásárló megtalálásának idejét.
Ne pazarolja idejét olyan érdeklődőkre, akiknek nincs komoly vásárlási szándéka!
Értékesítőink részletesen felmérik minden érdeklődő igényeit, majd ez alapján ajánlják nekik a megfelelő ingatlant. Így csak azoknak mutatják meg ingatlanát, akik tényleg ilyen otthont keresnek. A szóba jöhető vevőktől írásos vételi ajánlatot, valamint letétet kérünk, mielőtt továbbítanák Önnek a megkeresést, ezzel is időt takarítva meg Önnek.
Az üzlet lezárása, jogi és adózási kérdések.
A fenti előnyök mellett egy lakás vagy ház eladásakor számos olyan kérdés is felmerül, amit önerőből nehéz megválaszolni: jogi kérdések, adózási szabályok. Értékesítőink ezek értelmezésének gondját leveszik az Ön válláról, és személyre szabottan, röviden összefoglalják a tudnivalókat. Ezen kívül munkatársaink a teljes eladási folyamat során a rendelkezésére állnak, hogy az üzlet minél előbb, sikeresen lezáruljon.
Menjen biztosra, és élvezze a Ingatlanirodánk nyújtotta előnyöket! Keresse fel a Debrecen Cegléd utca 11. szám alatt Ingatlanirodánkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.
Teljeskörű ingatlan szolfgáltatások. Ingatlan eladás, lakás eladás, családi ház eladás. Pénzügyi szolgáltatások, ingatlan vásárlás hiterlre, Családi Otthonteremtési kedvezmény, biztosítás.