Szolgáltatások

Ingatlan szolgáltatások.

Legyen szó ingatlan vásárlásról vagy eladásról, az Open Shell Ingatlan debreceni irodája, segít Önnek, hogy gyorsan megtalálja elképzeléseit. Adatbázisunkban és partnerirodáink adatbázisában több eladó és kiadó ingatlan várja Önt, ha pedig saját lakását szeretné eladni, vagy kiadni, akkor is biztos lehet benne, hogy értékesítő kollégáink segítségével, ingatlan hirdetése rengeteg potenciális érdeklődőt elér.

open_shell_buying

Ingatlan eladás

Adja el ingatlanát gyorsan, utánajárás nélkül. Értékesítő kollégáink segítik Önt az eladási folyamaton, s a lehető legtöbb terhet le is veszi az Ön válláról. Ismerje meg tippjeinket, az együttműködési díjakat és a megbízási típusokat, hogy az Ön igényeinek megfelelőt kiválasztva mihamarabb elkeljen ingatlana.

Kattintson ide, további információkért!

open_shell_selling

Ingatlan vásárlás

Találja meg új otthonát, teljesen ingyenes szolgáltatásunkkal! Vevőknek szolgáltatásaink teljes mértékben INGYENESEK. Válogasson ingatlankínálatunk között, kérje értékesítőnk segítségét a kiválasztott ingatlanok megtekintéséhez.

Kattintson ide, további információkért!

open_shell_for_rent

Ingatlan kiadás

Tegyen szert extra bevételre ingatlana bérbeadásával. Velünk gyorsan kiadhatja ingatlanát, ráadásul biztos lehet benne, hogy olyan bérlőt talál, akinek szívesen kiadja lakását.
open_shell_for_rent_2

Ingatlan bérlés

Találja meg álmai albérletét Ingatlanirodánk és értékesítő kollégáink segítségével. Szolgáltatásaink az ingatlant bérlők számára teljesen INGYENESEK, éljen Ön is azokkal az előnyökkel, melyet a Ingatlanirodánkkal való együttműködés tartogat Önnek.

smart_ingatlan_debrecen_penzugyi

Pénzügyi szolgáltatások

Lakáshitel, előtakarékosság, biztosítás? 
Az Ingatlanirodánkkal Ön nem csupán következő otthonát találhatja meg, de különböző pénzügyi szolgáltatásainkkal a vágyott ingatlan vételárának előteremtéséhez, és a majdani otthon biztosításához is hozzásegítjük Önt. Legyen szó akár ingatlan vásárlás hitelre, állami támogatású hitelről, CSOK igénybevételéről és egyéb pénzügyi megoldásról.
open_shell_energetikai_tanusitvany

Energetikai tanusítvány

Az Energetikai Tanúsítványt nem csak azért célszerű minél előbb elkészíttetnie, mert az törvényi kötelezettség, hanem azért is, mert az ingatlanról olyan hasznos információk tudhatók meg általa, melyek fontos érvek lehetnek Önnek eladóként, és még fontosabb szempont annak eldöntéséhez, hogy adott ingatlant megvásárolja-e vagy sem.

Kattintson ide, további információkért!