Ingatlan vásárlás kényelmesen és gyorsan? Mindez lehetséges az Open Shell Ingatlan Debrecen Cegléd utca 11. szám alatti irodájában. 

Használja ki az OPEN SHELL Ingatlan nyújtotta előnyöket, és találja meg következő otthonát gyorsan, felesleges utánajárás nélkül. Ingatlankínálatunkban akár most is böngészhet az eladó ingatlanok között. Azonban érdemes azonban felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen az ingatlan vásárlók számára összes szolgáltatásunk ingyenes.

Segítünk megtalálni leendő otthonát!
Értékesítőink az első találkozás alkalmával felveszi a kívánt ingatlannal kapcsolatos igényeit. Ezek alapján felkutatja és figyelmébe ajánlja azon ingatlanokat, amelyek megfelelnek az Ön által megadott paramétereknek. Így Önnek csak olyan ingatlanokat kell megnéznie, melyek megfelelnek az igényeinek és amelyek egyikében akár jövőbeli otthonát találhatja meg.

Hitel, biztosítás, előtakarékosság.
Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, irodánkban erre is talál megoldást. A bankokkal való együttműködésünk alapján olyan kedvező hitellehetőségeket tudunk nyújtani, amik közvetlenül a bankokhoz forduló egyéni ügyfelek számára nem érhetők el. Ezen kívül nálunk gondoskodhat ingatlana biztosításáról is, vagy köthet lakás előtakarékossági szerződést egy jövőbeni vásárlás vagy felújítás költségeire.

Vásárlás lezárása, jogi és adózási kérdések.
Egy ingatlanüzlet megkötése széleskörű ismereteket igényel, illetve ügyvéd bevonására is szükség van. Kollégáink végigkísérik Önt a teljes vásárlási folyamaton, így az adásvétel lezárásáig képviseljük az érdekeit, és válaszolunk a felmerülő kérdéseire.

A szerződéskötéshez szabadon választhat ügyvédet, de amennyiben kéri, kollégáink tudnak ajánlani olyan megbízható szakembert, akivel már korábban dolgoztunk együtt.

Így spórol Önnek időt és energiát az OPEN SHELL Ingatlan Debrecen, Cegléd utca 11. szám alatti irodája és teszi izgalmas élménnyé a lakáskeresés időszakát!

Keressen fel minket, hogy mihamarabb megtalálhassa álmai otthonát!