A lakások értékesítése elkezdődött 

Új lakások Debrecen belvárosában

A Debrecen belvárosát nyugati oldalról határoló új belső körút mentén épülnek a város legújabb beruházásai. Itt található táblabíróság új épülete, egy plazmaferézis állomást is befogadó irodaház, nemrég adták át az első nagyvonalú lakóházat a Simonffy utca sarkán. Az általunk kínált épülettel szemben, a körút túloldalán 500 fő befogadására alkalmas irodaház épül, amely második ütembe mégegyszer ennyi munkahelyet fog biztosítani. Biztosra vehető, hogy a Nagyállomás -később az új Intermodális központ- közelsége, a villamostól való hárompercnyi távolság, a Petőfi tér megújítása, az út menti telkek beépítése a helyszínt rövid időn belül Debrecen legértékesebb területei közé emeli.

Az apartmanház 33 lakást tartalmaz. A lakások egyik része egy- illetve kéthálószobás kislakás fiataloknak vagy idősebb kettesben élő házaspároknak, másik része nagyobb alapterületű, amely a CSOK igénybevételét is lehetővé teszi, a penthouse lakások pedig a magasabb igényszintet szolgálják ki. Időben történő jelentkezés esetén lehetőség van egyes lakások nagyságának a módosítására is. Az épület földszintjén utcai megközelítéssel egy nagyobb, üzletnek vagy irodának alkalmas sarki helyiség található, valamint egy kisebb méretű üzlet, amelynek érdekessége az óriási méretű kirakatfelület. A gépkocsik elhelyezésére szokatlanul nagy, zárható garázsokban van lehetőség, amely a mai társasházaknál különleges értéknek számít, hiszen az egyéb tárolást is megoldja.

Új építésű belvárosi lakások már 21 600 000 Ft-tól 

Alaprajzok
nagyításhoz kattintson a képre

Felkeltettük az érdeklődését?
Hívjon a +36 30 358 6302-es telefonszámon.

Penthouse szint

3. emelet

2. emelet

1. emelet

Földszint és pinceszint

Árlista

Felkeltettük az érdeklődését?
Hívjon a +36 30 358 6302-es telefonszámon.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az oldalon megjelent adatok tájékoztató jellegűek, további részletes információért, kérjük tájékozódjon irodánkban, értékesítő kollegáinknál. A beruházó a kivitelezés módosítását, műszaki tartalmát illetve az árak módosításának jogát fenntartja.

Új építésű lakás, új építésű lakások, új építésű ingatlan, új építésű ingatlanok, új építésű lakások Debrecen, új építésű lakás Debrecen, új építésű ingatlan Debrecen, új építésű ingatlanok Debrecen, új lakás Debrecen, új lakás Debrecenben, új ház Debrecen, Új ház Debrecenben, Déco apartman, déco apartman debrecen, déco apartmanház, déco apartmanház debrecen