MINDEN LAKÁS ELKELT 

Kiváló befektetés Debrecen belvárosában

Debrecen belvárosában a Hatvan utcán, új társasház épül. Az ingatlanon egy 22 lakásos lakóépület épül, egy utcai üzlettel, gépkocsi tárolókkal. A lakások nyitott lépcsőn, közlekedőn keresztül közelíthetőek meg, illetve a 8 személyes, 630 kg-os felvonóval. 

Az épület földszintjén helyezkednek el a gépkocsi parkolók. Az első és második emeleten öt-öt, a harmadik és negyedik emeleten hat-hat elegáns lakás létesül. A tervezett épület nyugodt, igényes kialakítású. Az épület fűtése, hideg-melegvíz ellátása a mai lehetőségek között a leggazdaságosabb energiahasznosítású környezetbarát, a belváros levegőjét kímélő távfűtés. Az egységek önálló hőmennyiség méréssel és elszámolással üzemelnek.

Alaprajzok
nagyításhoz kattintson a képre

Felkeltettük az érdeklődését?
Hívjon a +36 30 358 6302-es telefonszámon.

Új építésű lakás, új építésű lakások, új építésű ingatlan, új építésű ingatlanok, új építésű lakások Debrecen, új építésű lakás Debrecen, új építésű ingatlan Debrecen, új építésű ingatlanok Debrecen, új lakás Debrecen, új lakás Debrecenben, új ház Debrecen, Új ház Debrecenben, Hatvan utcai társasház, Debrecen Hatvan utcai társasház