A Vincitore Boulevard fantasztikus életérzése Önt is várja.

A Vincitore csoport egyik legsikeresebb projektje a Vincitore Boulevard. Ez a projekt a sikeres Vincitore Palacio-t követő újabb épületegyüttese. A Vincitore ma már egy márkanév Dubaiban, melyet a megfizethető luxussal kötnek össze. Az épület megjelenése, a felhasznált anyagok és a lakás belső kialakítása is a luxust, pompát képviseli. Mindez elérhető áron, egyedülálló pénzügyi feltételekkel elérhető. Az épület egy rohamosan fejlődő városrészében található (Arjan, Al Barsha South) nagyon jó közlekedési lehetőséggel (Sheikh Mohammed Bin Zayed road , Al Khail road és a D63 Umm Suqeim road kereszteződésénél. A Vincitore Boulevard 6 épületből áll, melyeket a tetőn kialakított terjedelmes szabadidős terasz köt össze. Összesen 216 lakás található a hat épületben.

A luxus minőségű belső

Az épületben 2 medence, 3 fitnesz terem, joga szoba, parti helyiség, kereskedelmi egységek és parkoló is található. A lakások beépített konyhával, TEKA beépített konyhai eszközökkel, álmennyezet rendszerrel, többféle beépített világítással, terasszal kerülnek átadásra. Minden lakáshoz tartozik, egy parkolóhely melyet ingyenesen biztosítanak a lakáshoz. A tetőn elhelyezkedő pihenő kertben két hatalmas medence áll au itt lakók részére. Az épületen belül hangulatos kert biztosítja a lakók pihenését, kikapcsolódását. A földszinten kávézók, éttermek, kereskedelmi egységek szolgálják a lakók kényelmét, a boltok előtt egy 8 méter széles sétáló rész kerül kialakításra.

Alaprajzok
nagyításhoz kattintson a képre

Egyedülálló lehetőséggel, most a lakás egyösszegű teljes kifizetése esetén, a beruházó visszabérlési lehetőséget kínál a megvásárolt ingatlanra 3 éves időszakra évi 8%-os hozammal.
Ezen időszakra a közös költséget is átvállalja a beruházó.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az oldalon megjelent adatok tájékoztató jellegűek, további részletes információért, kérjük tájékozódjon irodánkban, értékesítő kollegáinknál. Az ingatlanra átruházási illeték fizetendő, melynek mértéke a vételár 4%-a melyet szerződéskötéskor esedékes. Az ingatlanközvetítői díj a vételár 2%-a mely tartalmazza a teljes ügymenet kísérését, magyar nyelvű asszisztenciát. Bérbeadás esetén az üzemeltetői díj az éves bérleti díj 10%-a mely tartalmazza az éves bérlet alatti teljes ügyintézést.

További információ:

Szélesné Szabó Csilla +36 30 358 6302