A LAKÁSOK 60%-a MÁR ELKELT 

Kiváló befektetés a Debreceni Egyetem mellett

A Debreceni Egyetem lakópark a Nagyerdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A lakópark az Egyetemi Sportcentrummal szemben található, pár perces sétára a Debreceni Egyetem főépületétől, a Nagyerdei Parktól, a stadiontól és a Mediterrán élmény- és termálfürdőtől. Ideális otthont biztosít mind a családok, mind pedig a városban tanuló diákok számára. Tömegközlekedési eszközökkel is kiválóan megközelíthető. Az épületekben a garzonoktól, az egy- illetve két hálószobás lakásokon át, egészen a nagycsaládosoknak tervezett 3 hálószobás lakásokig, sokféle lakástípusból lehet választani.

A 224 lakásos társasház különleges, extravagáns homlokzatával kiemelkedik a korábban épült lakóházak közül, mindemellett a lépcsőzetesen emelkedő épületszárnyak egy járműforgalomtól elzárt, tágas, zöld belső parkot, játszóteret fognak közre. A párhuzamosan elhelyezkedő épülettömbök és a köztük megjelenő zöld sávok izgalmas térélményt hoznak létre. Zöld tetőkertek, napos belső udvarok, a megszokottól tágasabb, élhető teraszok különböző variációi jelennek meg a Békessy Béla utcával párhuzamos szárnyakban. A három lakóegységet összefogó, szinte az utcaszint felett lebegő kert, a lakótömbök helyenként összefonódó szintjei, továbbá a lakásokhoz kapcsolódó teraszok homlokzati lezárásaként megjelenő, függőleges és vízszintes osztású építészeti elemek különleges megjelenést, sajátos, egyedi karaktert kölcsönöznek az építménynek.

Lakópark alaprjazok

A még eladó lakáskínálat a nagy keresletre való tekintettel folyamatosan változik.
További felvilágosítást miatt, kérem hívjon a
+36 30 358 6302-es
telefonszámon.

Új építésű lakás, új építésű lakások, új építésű ingatlan, új építésű ingatlanok, új építésű lakások Debrecen, új építésű lakás Debrecen, új építésű ingatlan Debrecen, új építésű ingatlanok Debrecen, új lakás Debrecen, új lakás Debrecenben, új ház Debrecen, Új ház Debrecenben, Debreceni Egyetem, Debreceni Egyetem eladó lakás, Dóczy Park, Dóczy park debrecen